Jimmy Thunlind – Nordiska Motståndsrörelsens chef i Näste 8

Jimmy Thunlind är chef i Nordiska motsåndsrörelsens Näste 8 och bor i Norrköping. AFA Stockholm vill med denna artikel redogöra för Thunlinds fascistiska engagemang.

Sedan vi avslöjade Jimmy Thunlinds, fram tills dess hemliga, nazistiska engagemang har han förlorat både sitt arbete och stora delar av sitt sociala nätverk. Detta resulterade bland annat i att Jimmy fick lämna sin gård och flytta till en lägenhet där även Daniel Mattsson (19921202-2470) senare flyttade in, vilket vi också rapporterat om. Trots att Jimmy blev god man för Daniel och de båda var folkbokförda på adressen bodde Jimmy i regel inte där. Under sin tid av arbetslöshet bodde han främst hos sin dåvarande fru i Norrköping.

Jimmy Thunlind
19680517-0153
Skepparegatan 46 lgh 1701
602 45 Norrköping

Lägenheten i Finspång där Daniel Mattsson fortfarande bor:

Stora Allén 27 lgh 1201
612 40 Finspång

Som aktiv och uthängd nazist var det svårt för Jimmy att skaffa sig ett nytt arbete efter att tidigare ha blivit uppsagd från sin tjänst som produktionschef. Till slut fick han ett arbete inom markberedning vid Tjust Markberedning AB. Företaget ligger varken i Norrköping eller Finspång vilket medfört att Jimmy återigen behövde skaffa sig en ny lägenhet i Åtvidaberg. Nur är Jimmy tillbaka i Norrköping.

Tjust Markberedning AB
Ejdergatan 25L
593 41 Västervik
0706231223

Jimmys nazistiska engagemang har tidigare kostat honom stora delar av sitt sociala nätverk och nu har det även nått hans relation till familjen. Under flera år har familjelivet varit turbulent för Jimmy och han har vid ett tillfälle anmälts av socialnämnden för misshandel mot ex-fruns dotter. Enligt anmälan ska Jimmy ha utsatt styvdottern för misshandel genom slag mot ansikte, kropp och armar vid upprepade tillfällen. Den 1/11-2019 lämnades ansökan om äktenskapsskillnad mellan Jimmy och ex-frun till Norrköpings Tingsrätt.

Jimmy Thunlind har i nuläget en högt uppsatt position inom NMR som chef för Näste 8 som täcker in Södermanland och Östergötland, en position han fick ta över efter att den förra chefen Niklas Yngwe lämnat organisationen vid grundandet av utbrytargruppen Nordisk Styrka, läs AFA Research artikel om dem här. Precis som så många andra inom organisationen präglas Jimmys liv av större och större svårigheter att upprätthålla någon typ av socialt liv utanför NMR. Likt många andra aktiva nazister uppvisar Jimmy dessutom ett destruktivt beteende gentemot sin egen familj – trots att NMR utåt säger sig värna en traditionell och sund familj som samhällets bas.
Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt med avhoppare: information till avhoppare.

Känner du till organiserade fascister personligen, eller ser du någon i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet, eller är du intresserad av att organisera dig? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: [email protected]

Följ oss på vårt aktiva twitterkonto så du inte missar våra uppdateringar.

/ AFA Stockholm