AFA Jönköping: Theodor Engström och Elisabeth Karlsson, mor och son aktiva i NMR

Vi väljer här att gå ut med uppgifter kring Theodor Engström och Elisabeth Karlsson och deras engagemang i NMR. Varken Theodor eller Elisabeth är de mest aktiva nazisterna inom vårt verksamhetsområde men vi gör inte skillnad på de olika medlemsnivåerna inom NMR eller andra nationella organisationer. Om du på något sätt underlättar eller understödjer nationella organisationer och deras gatuaktiva så räkna med att bli uthängd.

Så som formuleras kring avhoppare på antifa.se: “Om du har deltagit på en aktivitet/sammankomst organiserad av den nationella rörelsen kommer vi betrakta dig som aktiv fram tills dess att du kontaktar oss“.

Theodor och Elisabeth delar inte bara hem och släktskap. Dom delar också sitt engagemang i Nordiska Motståndsrörelsen och har vid ett flertal tillfällen dykt upp på demonstrationer som NMR arrangerat.

Vi publicerar här bilder när Theodor Engström och Elisabeth deltar i den misslyckade demonstrationen med NMR som utgick från Kungsholmen i Stockholm sommaren 2018.

Elisabeth Karlsson och Theodor Engström på NMR-demonstration i Stockholm.

 

Även när Theodor deltog i demonstrationen i Göteborg vid Heden 2017, som stoppades efter en stor folklig mobilisering;

Theodor Engström på Demonstration med NMR i Göteborg

Theodor Engström har också varit gästskribent på Nordiska Motståndsrörelsens nättidning Nordfront där han skrivit flera längre artikel innehållande diverse judiska konspirationsteorier och förintelseförnekelse. Samt deltagit i organisationens radio, “Radio Nordfront”.

Elisabeth Karlsson

19650505-2966

Mörevägen 13

388 30 Ljungbyholm

https://www.facebook.com/elisabeth.kson

https://vk.com/ekson65

https://www.instagram.com/elisabethkson/

Theodor Engström

19890722-2932

Tel: 076-762 54 19

https://www.facebook.com/Theodor89

https://twitter.com/TheodorEngstrom

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare.

AFA Jönköping vill med denna artikel informera allmänheten om Theodor Engströms och Elisabeth Karlssons engagemang inom den fascistiska rörelsen. Känner du till dem personligen, eller ser du han eller hon i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Småland? Tveka då inte att kontakta oss!

Ni når oss via mail: [email protected] och följ oss gärna på Twitter @afajkpg !

AFA Jönköping