AFA Fyrbodal: Återuppstådd lokalgrupp

Vi kan gladeligen meddela att Antifascistisk Aktion efter en tid som vilande åter är aktiva i Fyrbodals-området!

Efter Svenskarnas Parti lades ner efter sitt valfiasko 2014 har det varit svårt för fascismen att slå rot och växa i Fyrbodal, vi har dock under den närmaste tiden kunnat se hur de fascistiska elementen blivit mer utåtriktade och flera till antalet i vårat upptagningsområde, nu organiserar vi oss och slår tillbaka trenden!

Till er fascister som bor eller är aktiva inom vårt verksamhetsområde vill vi rikta en särskild hälsning. Ett tips vi vill ge er är att höra av er till oss innan vi initierar kontakt med er. På detta sätt slipper ni många av de tråkigare konsekvenserna som kommer med aktivitet i den fascistiska miljön. Kom ihåg att det aldrig är försent att leva ett rikare och mindre trasigt liv. För mer information till dig som tänker att du inte längre har något att hämta i den rasidiologiska miljön, eller kanske är trött på vår uppmärksamhet, läs då vår information till avhoppare och kontakta oss.

Ni hittar våra artiklar här på antifa.se & på vår twitter @afa_fyrbodal
Vår mailadress: [email protected]
Vill du kontakta oss mer säkert hittar du vår PGP-nyckel under kontakt.

Kamraterligen,
Antifascistisk Aktion Fyrbodal