AFA Stockholm: David Larsson

Vi fortsätter med vår serie om nazister i Stockholm.

David Larsson 19980331-9111 är en yngre nazist som är skriven hemma hos en annan nazist i Nyköping men bor i Eskilstuna hos sina föräldrar. David som engagerade sig i Nordiska motståndsrörelsen sent 2016 är numera en av kärnaktivisterna i Näste 1 och deltar på i princip alla offentliga flygbladsutdelningar och demonstrationer.

Uppdtatering 16 juni 2020: Läs vår senaste artikel om David Larsson: http://antifa.st/2020/06/06/afa-stockholm-rattegang-mot-oscar-bromander-david-larsson-och-victor-nordstrom/

David Larsson 30 september 2017.

David var en av de 23 nazisterna från NMR som greps vid organisationens demonstration i Göteborg den 30 september 2017.

David är även dömd för olaga hot efter att tillsammans med en annan NMR aktivist hotat och misshandlat några slumpmässiga människor i tunnelbanan i Stockholm. Antagligen så var nazisterna så nojjiga och trodde de följde efter dem att de attackerade och hotade. David dömdes till böter för olaga hot.

Olaga hot B 10045-17 Stockholms tingsrätt.

Magnus DAVID Larsson, 19980331-9111
c/o Magnus Larsson
Axnäs Stenbytorp 1
635 20 Eskilstuna

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Angående avhopp från den nationella rörelsen.

AFA Stockholm vill med denna artikel informera allmänheten om David Larssons nazistiska engagemang. Känner du David personligen, eller ser du han i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i området och eller Stockholm län? Tveka då inte att kontakta oss eller AFA Research. Kontakt möjligheter hittar ni under fliken Kontakt på sidan.