AFA Stockholm: Erik Edwall, skåning i Näste1

Vi fortsätter vår serie med nazister från Nordiska motståndsrörelsen. Vi kommer posta information och bilder på en nazist från Nordiska motståndsrörelsen varannan vecka under hela 2018. Det verkar som nazisterna i NMR redan blivit nervösa då helt plötsligt har de börjat censurera sina egna bilder. Ingen fara, vi vet vilka ni är ändå.

Erik Edwall på 30 september 2017 i Göteborg.

Nästa i raden av nazister i Näste 1 är Erik Edwall 19910123-0770. Erik Edwall har varit aktiv i NMR sen sent 2015. Han är en av kärnaktivisterna i Näste1 som deltar på de flesta aktiviteter. Erik som är från Malmö, Skåne från början har bott några år i Stockholm.

De senare åren har han deltagit på NMRs demonstration i Borlänge på 1 maj, NMRs demonstration i Stockholm i november 2016, 1 maj i Falun 2017 och nu sist på organisationens demonstration i Göteborg.

 

Erik Edwall på 1 maj i Falun 2017.

 

 

 

 

Erik Vilhelm Edwall Gustavsson 19910123-0770
Ringvägen 136 lgh 1201
137 31 Västerhaninge

 

 

 

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Angående avhopp från den nationella rörelsen.

AFA Stockholm vill med denna artikel informera allmänheten om Erik Edwalls nazistiska engagemang. Känner du Erik personligen, eller ser du han i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i området och eller Stockholm län? Tveka då inte att kontakta oss eller AFA Research. Kontakt möjligheter hittar ni under fliken Kontakt på sidan.