AFA Research: Artikelserie om nazister i Norrland

Med anledningen av att Bo Nilsson (19461206-9254) kommer att ställa upp i Bodens kommunalval för Nordiska Motståndsrörelsen och att vi i anslutning till detta kommer att se det första försöket till ett genomförande av en nazistisk demonstration i Norrland kommer vi att exponera en del av de norrländska medlemmarna och sympatisörerna. Fram till valet kommer vi därför att välja ut och skriva om ett antal aktiva nazister främst från Näste 6 men även Näste 4. Det kommer att bli mellan en och två artiklar i månaden.

Vi kommer även i och med att den första artikel släpps uppdatera aktivisterna i Näste 6 och Näste 4.

Känner du dig träffad av vår artikel – eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet – så är det bara att höra av sig till oss på mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare: Information till avhoppare.

Har du annan information om fascistisk aktivitet i Västerbottens eller Norrbottens län? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: [email protected]