AFA Research: William Broo – Nazisten i Kisa

Karl WILLIAM Broo
20020403-6735
Östgötagatan 5 B lgh 1001

590 38 i Kisa
Bil: Volvo V50 D2 LSS123
Telefon: 072-560 20 31
Arbete: Mekonomen butik Vimmerby

William Broo är en av de få yngre som intresserat sig för NMR. Han skickade in sin ansökan till NMR den 6:e Maj 2018. Det här vet vi då William chattade med oss under den här perioden. Vi väljer nu att gå ut med Williams uppgifter.

Domar: LINKÖPINGS TINGSRÄTT B 4614-17 Brott mot lagen om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål, 1 § 1 st och 4 § 1 st lagen (1988:254) om förbud beträffande knivar och andra farliga föremål 

William berättar för oss om när han blev dömd för att burit kniv i skolan (Värgårdsskolan i Kisa), en elevassistent (feminist enl William) hittade kniven i hans dataväska. Han påstod i förhör att han burit kniven i självförsvarssyfte då han var rädd för terrorattentat. Han skriver att han samarbetade med polisen och myndigheter men blev dömd ändå vilket lett till att han “avskyr myndigheter”. Han menar vidare att man måste passa sig och inte kan lita på någon men att han nu hittat “kamrater han kan lita på”.

Radio Regeringen
Opåkallat vill han även berätta om att han har deltagit i “Radio Regeringen nr: 99” ( NMRs webbradio) och vid ett antal tillfällen ger han sitt namn, sin bild och alias. I radioavsnittet berättar William att han fått prata med skolans trygghetsteam på grund av sin nazistiska övertygelse. Han menar på att skolan styrs av sionister, att han är ensam nazist men att han tror han kan få över flera av de andra eleverna till Nordiska motståndsrörelsen. Här berättar han också om sina planer på att gå med i NMR ( ungefär 6 månader innan han skickar in sin ansökan ).

William Broo arbetar idag på Mekonomens butik i Vimmerby på Åbroallén 6, de kan kontaktas på telefon: 0492-100 65 eller på mail: [email protected].

Känner du till William Broo personligen, eller ser du han i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet? Tveka då inte att kontakta oss: [email protected]

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till oss på vår mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt från avhoppare.

[email protected]