AFA Skåne: Gemensam Telegramkanal

Lokalgrupperna i Helsingborg, Lund och Malmö kan nu meddela att vi har lanserat en gemensam Telegramkanal, för att komplettera vår övriga sociala medie-närvaro. Syftet med kanalen är att sprida information och nyheter, på samma sätt som på våra övriga konton i sociala medier och på webben, men också att kunna sprida mer lokala och brådskande nyheter vid behov.

Telegram är en krypterad chatt- och meddelandeapp, där du enkelt kan registrera dig med ditt telefonnummer. Som prenumerant på vår kanal kan du ta emot meddelanden och uppdateringar, men du kan inte själv göra några inlägg i flödet. Prenumeranter på kanalen är inte synliga för andra än administratörer för kanalen, vid prenumeration riskerar ditt telefonnummer alltså inte att avslöjas för utomstående.

Du kan enkelt prenumera på kanalen genom att klicka på länken nedan!
Telegram: https://t.me/antifaskane

Vi går som vanligt att kontakta via mail – se vår kontaktsida för detaljer kring kryptering.
Håll utkik i våra kanaler för fler nyheter!

Twitter: @afaskane
Instagram: @afaskane
Telegram: @antifaskane