AFA Jönköping: Näste 7, Magnus Holmqvist

Magnus Holmqvist började sin bana inom extremhögern i numera nedlagda Svenskarnas Parti.
Efter en blöt kväll den 8 Mars 2014 så attackerade Holmqvist och ett antal andra nazister deltagare till en feministisk demonstration som varit samma kväll. Det kan ni läsa mer om här. Efter att Svenskarnas parti försvann så sökte sig Holmqvist till det mer öppna nazistiska alternativet, Nordiska Motståndsrörelsen.

Holmqvist är idag aktiv i NMR, Näste 7. Han har deltagit i aktiviteter med nästet och även åkt på NMRs demonstrationer som ägt rum dom senaste åren. Holmqvist står idag skriven på sina föräldrars adress i Malmö men bor på den adress som står ovan. Där bor även hans fästmö Jennifer Svensson, vilken han är förlovad med.

Vi i AFA Jönköping vill med detta uppmärksamma allmänheten om Holmqvist och hans engagemang inom den rasideologiska miljön. Jobbar du med Holmqvist eller har honom som granne? Vet du vad han sysslar med på fritiden eller har några andra upplysningar, tveka inte att maila oss!

Och till Magnus Holmqvist, har du för avsikt att hoppa av NMR? Kontakta oss via mail. Och läs gärna information till avhoppare.

Magnus Ingvar Holmqvist                                                                                                                                         19900103-4595
Älgstigen 9 B lgh 1201
553 39 Jönköping
https://www.facebook.com/KonstantineMagnus