AFA Lund: Återuppstånden lokalgrupp

Med glädje kan vi nu informera Lund med omnejd om att Antifascistisk Aktion Lund ännu en gång har uppstått som askan ur elden. I samband med den glädjande nyheten vill vi informera alla er i Lunds kommun, samt våra kranskommuner, att ni gärna får kontakta oss om ni har tips och information om lokala fascister eller fascistisk aktivitet. Bor ni i andra delar av Skåne så får ni gärna kontakta er närmaste lokalgrupp. Deras kontaktuppgifter finner ni här.

Till er fascister som bor eller är aktiva inom vårt verksamhetsområde vill vi rikta en särskild hälsning. Ett tips vi vill ge er är att höra av er till oss innan vi initierar kontakt med er. På detta sätt slipper ni många av de tråkigare konsekvenserna som kommer med aktivitet i den fascistiska miljön. Kom ihåg att det aldrig är försent att leva ett rikare och mindre trasigt liv. För mer information till dig som tänker att du inte längre har något att hämta i den rasidiologiska miljön, eller kanske är trött på vår uppmärksamhet, läs då vår information till avhoppare och kontakta oss.

Vår mailadress: [email protected]

Vill du kontakta oss mer säkert hittar du vår PGP-nyckel här:
PGP-nyckel

Du hittar våra artiklar och nyheter på antifa.se och på vårt gemensamma twitterkonto, som vi har tillsammans med våra kamrater i AFA Malmö och AFA Helsingborg: @afaskane.

Med antifascistiska hälsningar,
AFA Lund