AFA Research: Informationsmaterial Göteborg 30 september

Den 30 september kommer nazisterna i Nordiska motståndsrörelsen återigen demonstrera, denna gång i Göteborg. Nazisterna har mobiliserat i de nordiska länderna och försökt kraftsamla inför demonstrationen 30 september. Det kommer genomföras motdemonstrationer i försök att stoppa nazisterna att marschera i centrala Göteborg.

Våra fotografer kommer självklart att närvara i Göteborg för att dokumentera samtliga deltagare. Du som tänkt demonstrera med nazisterna bör tänka på vilka konsekvenser det kan medföra.

Vi vill också sträcka ut en förfrågan till er i allmänheten om att dela med er av era foton och iakttagelser av nazisterna till oss. Vi uppskattar som alltid information från allmänheten då det underlättar vårt arbete mot fascismen.

Ska du befinna dig i Göteborg 30 september?

Skicka gärna in dina iakttagelser till oss. Det kan vara bilder på demonstrationen, misstänkta bilar, tips om någon som  uttryckt intresse för att deltaga eller andra observationer som rör nazisternas demonstration eller nazister i allmänhet. All information är värdefull och kommer att bearbetas av oss.

Kontakt:

Skicka dina iakttagelser, tips eller meddelande till oss på [email protected]

/Antifascistisk aktion Research