AFA Research: Oskar Hasselgren: bengalkastande medlem i Nordisk Ungdom

Den 8 augusti angrep medlemmar från Nordisk Ungdom en sittstrejk för ensamkommande flyktingar på Mynttorget i Stockholm. Bland annat kastades en bengal som skadade ett par personer och satte eld på saker på plats.

Vi kan nu avslöja att personen som kastade bengalen är Oskar Hasselgren, medlem i Nordisk Ungdom. Oskar har varit medlem i Nordisk Ungdom sedan åtminstone 2014 och har deltagit på de flesta av deras uppmärksammade aktioner de senaste åren, bland annat mot Pride både förra året och i år. Vi uppmanar alla att stödja flyktingarna, som har flyttat sin strejk till Medborgarplatsen.


(Karl) Oskar Hasselgren 19970527-7433

Gålby 8
731 94 Köping

Har du mer information om Oskar eller andra nazister så tveka inte att kontakta oss, all information är intressant.  [email protected]