AFA Skaraborg: Urval av aktiva nazister i NMR

Med anledning av bombattentaten i Göteborg tar vi oss en närmare titt på nästeskamraterna till en av de häktade nazisterna.

Den häktade nazisten från Skaraborg är Anton Thulin och tillhör  NMR:s Näste 2. Anton har sedan gymnasietiden varit aktiv i NMR och har i kampens tecken rest både inom nationens gränser men också besökt andra länder. Dessvärre för Anton så har den politiska kampen inte varit utan motgångar. Han har fått stryk av polisen i Stockholm och varit utsatt för en mindre hatkampanj från lokala Lidköpingsbor som bland annat förvandlade Antons studentfirande till en omfattande uthängningsaktion där hans åsikter blev än mer kända i staden där han bor. Denna kampanj ledde bland annat till att hans kära mor slängde ut honom och Anton försvann iväg till sin flickvän Julia Johansson Nyberg. Julia har blivit mer och mer indragen i den fascistiska krets som Anton figurerar i och vi ställer här en direkt fråga till Julia om detta är något som hon tänker fortsätta med i framtiden? Vi väljer tillsvidare att inte offentliggöra hela ditt personnummer men du får gärna skicka ett mail till oss där du meddelar oss huruvida du tänker umgås med fascister i framtiden eller inte.

Anton Thulin och Julia Johansson Nyberg

Några av Antons övriga kamrater som har valt att organisera tillsammans med en bombnazist är:

David Johansson (870914-5919)

Smedby Lästås 21

549 92 Moholm

Samuel Dellstrand (880628-5972)

Lillegårdvägen 9A lgh 1202

541 42 Skövde

Jimmy Andersson (890925-6995)

Synnerby Ängen 1

532 95 Skara

Om du är en av fascisterna som omnämns i denna artikel men är beredd att lämna den fascistiska rörelsen bakom dig så är det bara att höra av dig till oss via mail. Om du är aktiv fascist och är orolig för kommande artikel bör du göra detsamma!

Ditt ljus i fascistmörkret – AFA Skaraborg