AFA Stockholm: INSAMLINGEN HAR NU PASSERAT 200.000KR

Under Januari månad fick vi ett tillskott på 62.600KR efter att Malmös punkscen, Allt åt alla Göteborg och ABC Stockholm arrangerat stödfester för de dömda antifascisterna i Kungsan. Insamlingen har nu 208.710KR i kassan!

Det var fyra månader sedan vi utlyste insamlingen för de 13 fängelsedömda antifascisterna i Stockholm. Många kamrater blev till en början skeptiska och tänkte att vi tagit oss vatten över huvudet, att 350.000kr skulle vara et dödfött projekt och omöjligt att genomföra. Idag kan vi konstatera att ingenting är omöjligt! Insamlingen fortsätter tills målet 350.000KR är uppnått!

Kampanjen “Fria Kungsan 15” har en officiell Facebooksida där man kan följa solidaritetsarbetet till stöd för dom 13 dömda antifascisterna samt den frikända antifascisten som åklagaren valt att överklaga. Ni kan följa Kampanjens fortsatta arbete här: https://www.facebook.com/Fria-Kungsan-15-1658951601025993/?fref=ts

Antifascism är självförsvar – Tillsammans avväpnar vi repressionen!

/AFA Stockholm
https://twitter.com/afasthlm