AFA Stockholm: Målet uppnått: Joels böter betalda!

12271152_1016629938359543_784896207_o

Tack vare alla er som bidragit till insamlingen har den nu nått sitt mål och Joels böter är betalda. Det var viktigt att vi alla hjälptes åt, dels för att det rörde sig om en stor summa som rent konkret hade varit omöjlig för Joel att betala på egen hand i dagsläget, men också för att vi genom praktisk solidaritet har visat att vi är många som står bakom rätten att försvara sig mot fascisternas attacker. Insamlingen fyllde därmed både en praktisk nytta och en symbolisk funktion: antifascism är självförsvar och tillsammans avväpnar vi repressionen! Tack för visad solidaritet, alla gåvor efter förmåga, stora som små, har gjort det möjligt att nå insamlingens mål!

 

/AFA Stockholm I samarbete med Föreningen Fånggruppen

https://twitter.com/afasthlm