AFA Sverige: 30 år – Antifascister dör aldrig

Det som vi hoppades bli årets fest blev verkligen årets fest, och mer därtill. Antifascistisk Aktion är idag en av Sveriges äldsta gatubaserade grupperingar, och vi har överlevt samtliga fascistiska organisationer. Vårt framgångsrecept har alltid vilat på solidaritet och gemenskap, någonting nazisterna aldrig någonsin kommer kunna förstå sig på.

Tack till alla som kom och stöttade, samt till alla som på något sätt bidragit under de här 30 åren. Speciellt tack till AFA Paris-Banlieue, AFA Köpenhamn, AFA Oslo, Varis verkosto från Finland och Aurora från Finland. Ni är våra kamrater för evigt. Vi kör i 30 år till.

Vi vill också tacka våra kamrater från alla världens hörn som hört av sig med gratulationer. Vi läste upp de under kvällen på Cyklopen. Tack till, Antifa Witten,
Corvallis Against Fascism, North East Antifa [Berlin], New York City Antifa, Revolutionære antifascister, Aktion Antifa Leipzig, Leeds Anti Fascist Network, Groupe Antifa Lyon, Anti-Fascist Action Albury/Wodonga, Dwayne Thomas Anti-Fascist Action, gruppe für organisierten antifaschismus wien, Sare Antifaxista, Montréal Antifasciste för att nämna ett par!