AFA Stockholm: Nazisten Anders Sundström

AFA Stockholm

fortsätter artikelserien där vi informerar allmänheten om aktiva nazister i vårt upptagningsområde. I den här artikeln berättar vi om Anders Sundström.

Anders var mellan 2018 och 2021 skenskriven på hans pappas adress i Bjuråker. Mellan 2021 och 2023 skriven i Vallentuna som är allt från hanas nuvarande adress.

Anders Tomas Sundström
19930519-0879
Zetterlundsslingan 2 lgh 1105
186 54 Vallentuna

1 Anders Sundström (19930519-0879) dök upp i Nordiska motståndsrörelsen sent 2016 och har sedan dess varit en Näste 1 kärnaktivister som lägger all sin fritid på NMR. Anders Sundström har deltagit på alla större demonstrationere med NMR sen han blev medlem. Vid NMR-demonstrationen i Göteborg 30 september 2017 blev han skadad efter försökt attackera poliserna i första ledet och fick plåstras om.

Anders har under sin tid i NMR gått mellan att vara aktivist till att ha en längre rang som sympatisör.

Sundström arbetar aktivt med NMRs hemsida Nordfront.

Anders Sundström på 30 september 2017 i Göteborg.

På 1 maj 2019 åkte han tillsammans med de flesta Näste 1 aktivister till Boden. NMR försökte få det att framstå som att en stor del av demonstrationsdeltagarna var från Norrland när det egentligen bara gällde ett fåtal.

Anders Sundström i Boden på 1 maj 2018.

Anders Sundström bor hos sin mamma Ewa Selg och hennes man Peter Selg i ett fint område i Vallentuna.

Ni når honom på 073-100 49 77 om ni skulle vilja fråga honom varför han lägger sin tid på en nazistisk sekt.

 

Om man vill kontakta Ewa Selg så arbetar hon på Inhalation Sciences Sweden AB i Stockholm.

***

Känner du dig träffad av vår artikel, eller vill du undvika vår framtida uppmärksamhet, så är det bara att höra av sig till vår mail. Här finns en bra sammanfattning av hur vi förhåller oss till kontakt med avhoppare: information till avhoppare

AFA vill med den här artikeln informera allmänheten om Anders Sundströms nazistiska engagemang.  Känner du till Anders personligen, eller ser du honom i din vardag eller på jobbet? Har du annan information om fascistisk aktivitet i Stockholms län. Tveka då inte att kontakta oss.

Mail: [email protected]

Följ oss på vårt twitterkonto för att inte missa framtida nyheter.

/AFA Stockholm