AFA Malmö: Här arbetar nazisterna i Näste 3

AFA Malmö kan nu, efter AFA Lunds avslöjande av nazisten på kraftverket, gå ut med ytterligare uppgifter om nazister och deras arbetsplatser, den här gången med uppgifter om fyra medlemmar i Nordiska Motståndsrörelsen, knutna till organisationens Näste 3.

Nazister i Skåne – och på andra håll – brukar ofta prata nedsättande om att deras politiska motståndare minsann aldrig har jobbat en dag i sitt liv och därför inte kan representera arbetarklassen. Men vid en närmare titt på nazisterna själva så blir hyckleriet väldigt påtagligt – då flera nazister i Skåne går på någon form av bidrag från staten.

Vi i AFA Malmö vill med denna artikel exponera de få nazister som faktiskt har ett arbete att gå till, vid sidan av fritiden då de propagerar för raskrig och revolution. Vi väljer därför att publicera personuppgifter och arbetsplats-uppgifter på nazister i Skåne som är aktiva i Nordiska Motståndsrörelsen (NMR). Vi vill också passa på att uppmana alla våra läsare och antifascister att kontakta de arbetsköpare som väljer att  anställa nazister.

Vi kommer återkomma med fler nazister och deras jobb i nästa artikel. Känner du dig träffad eller är orolig att du kommer hängas ut – och därmed riskera ditt jobb och möjligheten till att få framtida jobb – hör av dig till oss och hoppa av. Se vår flik för avhoppare för mer information: Information till avhoppare.

 


Freddy Nerman 19900607-2996
Västra Vallgatan 10 B lgh 1001
271 35 Ystad

Freddy Nerman är nästeschef för Näste 3, vilket innebär att han ansvarar för verksamheten och ordningen inom organisationens avdelning för Skåne och Blekinge. Han har tidigare arbetat som besiktningstekniker på Besikta Bilprovnin.

 


Kim Mauritzon 19901110-1095
Årupsvägen 43-22
295 39 Bromölla

Kim Mauritzon är en flerårigt aktiv medlem i NMR och aktivist i Näste 3. Han jobbar på Kattkommando Syd i Sölvesborgs-trakten.

 


Mattias Norrman 19920622-2136
Kommunalgatan 2 lgh 1101
273 98 Smedstorp

Mattias Norrman är aktivist i Näste 3 och deltar regelbundet på större mobiliseringar, såsom demonstrationer och manifestationer ute i landet, samt i flygbladsutdelningar lokalt. Han jobbar säsong som kock på restaurangen Röken by Sonesson i Simrishamn.

Kontaktuppgifter:
Telefon: 0414-161 84
Adress: Badstigen 4 272 35 Simrishamn

 


Linnea Lindberg 19921007-4424
Vinslöv 17 B
288 33 Vinslöv

Linnea Lindberg är gift och bor tillsammans med NMR:s riksledare, Simon Lindberg. Hon jobbar som personlig assistent på Malmö företaget Animo Assistans.

Kontaktuppgifter:
Telefon: 040-631 30 90
Adress: Norregatan 4 B BV
211 27 Malmö
Mail: [email protected]

 


Känner du någon av personerna i vår artikel, vill du komma med tips eller dela med dig av information? Hör då gärna av dig till oss! Har du annan information om fascister i Skåne, eller vill aktivera dig i kampen mot fascism? Tveka då inte att kontakta oss!

Mail: [email protected]