AFA Malmö: Nazist bosatt i Norra Sofielund

Erik "Dolksvans" Åkesson

Erik Åkesson är en av de drivande aktivisterna inom det lokala nätverk som står knutet till det nazistiska internetforumet Motgift, och är enligt egen utsago även medlem i Nordisk Ungdom. Han går på forumet under aliaset Dolksvans och är en av de som sammankallar till utåtriktade aktiviteter och interna träffar – vid det fåtal gånger som sådana äger rum. Erik bor i Norra Sofielund, i de centrala delarna av Malmö.

Erik Anton Åkesson
19861125-3959

Uppdatering:

På förekommen anledning har Erik nu flyttat och nuvarande adress är okänd.

Berörs du av artikeln eller har varit aktiv inom Motgifts nätverk, och vill undvika vår framtida uppmärksamhet? Hör då av dig till oss! Du når oss via mail.

Tänk på att arbetsgivare, hyresvärdar och andra gärna gör en koll på internet innan de har någon kontakt med dig. Dina uppgifter kommer ligga uppe på vår hemsida till dess att du hör av dig. Har du mer information om fascister i Skåne, eller vill du aktivera dig i kampen mot fascism? Tveka då inte över att kontakta oss! Mail: [email protected].