AFA Research: Lär känna Nordiska motståndsrörelsen

Den 12 november kommer Nordiska motståndsrörelsen försöka demonstrera i Stockholm. Under deras demonstrationer låter de alla sina aktivister från hela landet delta för visa styrka.

Vi väljer därför att presentera ett antal medlemmar som valt att bli aktiva nazister i Nordiska motståndsrörelsen. Eftersom de inte är så himla många medlemmar är det möjligt att presentera de flesta av deras aktiva medlemmar. Inför demonstrationen kommer vi posta en nyhet om varje näste. Lär känna din lokala nazist och använd denna informationen för att ge oss mer information om dessa personerna. Har du mer information om någon av de som presenterats  eller är du en av dem? Har du information om någon NMR-medlem som inte är med? Kontakta oss.

Vi börjar med näste 1 och näste 2.