AFA Stockholm: SD – Ni har blod på era händer!

Henrik Vinge och alla andra sverigedemokrater – Ni har blod på era händer!

afa-sd-vinge

AFA Stockholm åkte hem till Sverigedemokraternas presschef Henrik Vinge och färgade hans ytterdörr lika röd som blodet han och alla andra sverigedemokrater har på sina händer! Vi lämnade följande meddelande i hans brevlåda:

“Nu har det hänt igen. Vi visste alla att det bara var en fråga om tid innan fasciströrelsen skördade sina nästa människoliv och ni bär ett direkt ansvar. Terroristen i Trollhättan agerade inte ensam, hans avskyvärda handlingar är i högsta grad resultatet av en kollektiv rörelse, inte en ensam galning. Ni sverigedemokrater har målat upp en bild av Sverige som ett land på gränsen till undergång, den domedagsstämning som ni piskat upp är just vad som får era fotsoldater att gå från ord till handling.

Ni förvandlar tangentbordskrigare till kallblodiga mördare. Ni bär därmed det yttersta ansvaret för de flyktingboenden som brinner och för att Ahmed och Lavin inte längre är i livet. Det finns inte bra och dåliga rasister, inte snälla rasister som sitter i riksdagen och dumma rasister som mördar barn. Ni är olika grupper i en och samma rörelse, ni är olika grenar av ett och samma träd. Från och med nu kommer ni som företräder den fascistiska rörelsens parlamentariska gren att hållas ansvariga för samtliga mordbränder och våldsdåd som sker i nationalismens namn. “

 

/Antifascistisk aktion Stockholm

https://twitter.com/afasthlm