AFA Stockholm: Nordisk Ungdom ordnar insamling till kvinnofridskränkare

bjornhager

Emil Björnhager född 19891004-0511, frontfigur för organisationen Nordisk Ungdom har under tiden 24 maj 2012 till och med den 19 november 2012 upprepande gånger ofredat och förföljt sin exflickvän samt skickat över tusen SMS till henne med trakasserier och grova hot.

 
Emil Björnhager är en central person inom organisationen Nordisk Ungdom och tillhör ledarskiktet sedan flera år tillbaka tillsammans med Fredrik Hagberg och Jonas Ström. Emil har under en längre tid figurerat under fejknamnet “Emil Bergström”, hans riktiga namn Emil Björnhager avslöjades när hans uppgifter blev offentliga efter en dom i Tingsrätten.

 

captaiii

 

Emil har på olika sätt försökt att utpressa och hota sin exflickvän till att tvingas ha fortsatt umgänge med honom. Emil har hotat att ta sitt eget liv om hon inte ställer upp på hans krav, han har lagt ut nakenbilder på exflickvännen offentligt på Flashback och tagit sig ut till exflickvännens familjs sommarställe och vandaliserat och slagit sönder deras sommarstuga.

 
Emil dömdes för stöld året 2013 då han hissat ned och stulit fyra stycken flaggor utanför Stadshuset i Stockholm. Nyligen meddelade hovrätten att Emils överklagan ogillades och att Emil ska betala ett bötesstraff på 2000kr.  Nordisk Ungdom utlyser omedelbart en stödinsamling till Emils böter på organisationens officiella Facebooksida. Nordisk Ungdoms ställningstagande för Emil säger en hel del om organisationens ståndpunkter och värderingar då man trots vetskapen om Emils förföljelser och trakasserier mot hans exflickvän valt att inte utesluta honom och dessutom stötta honom vid hans bötesstraff.

bjornhager statusbild bam

För den som vill kontrollera att våra uppgifter om Emil Björnhager är korrekta så lägger vi här upp en länk till förundersökningen så att intresserade själva kan gå in och läsa så slipper vi sedan höra om en hycklande dementi från Nordisk Ungdom.

 

Länk till Förundersökningen:

https://anonfiles.com/file/c85ad5932135ae5dbfdd85a9532b1d00

http://s04.anon.yahnataetu.com/c85ad5932135ae5dbfdd85a9532b1d00.pdf

 
/Antifascistisk aktion Stockholm
https://twitter.com/afasthlm